Brænderiet Limfjorden til salg

Her er en unik mulighed for at overtage ‘Brænderiet Limfjorden’, der tilbyder køber både restaurant, brænderi, hytteudlejning og en sublim privat bolig med panoramaudsigt over fjorden og vandet.

Bryggeriet, der blandt andet består af 6 x 1000-liters gæringstanke og 2 stk 400-liters pot still, kan producere 500 liter pr. dag. Der er løbende produceret whiskey, rom, gin, snaps, likør, brandy og øl. Brænderiet arbejder sammen med lokale leverandører og anvender gode lokale råvarer i produktionen.

Der tilbydes rundvisninger med smagsprøver hele året rundt. Efter rundvisningerne er der mulighed for at spise i restauranten og overnatte i hytterne. Der medfølger mange fantastiske tønder spiritus af høj kvalitet ved overtagelsen.

Restauranten har både inde- og udeeservering. Der er ca. 50 pladser inde med flot view ud over vandet og ca. 100 pladser ude helt tæt på fjorden. Nuværende ejere – Ole og Silvia – har haft ca 100 åbningsdage om året, hvor de 50 har været med åbent køkken. Der er i forbindelse med restauranten et mindre butiksområde, hvor der sælges produkter fra bryggeriet.

På den 8090 m2 store grund findes der også 9 hytter. Hytterne er på 9 kvm og yderst charmerende. Dertil et orangeri på 70 kvm. Dertil også bad og toiletfaciliteter.

Privatboligen er på hele 362 m2 og med fantastisk panoramaudsigt over fjorden. Der er mulighed for at etablere 2 privatboliger eller 1 stor privatbolig og et større industrikøkken.

Se mere om Brænderiet Limfjorden online her:

Websitet https://braenderiet.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=br%C3%A6nderiet%20limfjorden

Instagram: https://www.instagram.com/braenderiet_limfjorden

I denne sag arbejder vi sammen med vores gode kollega Kenneth Birkholm, M&A Rådgiver hos Dealmaster M&A.

Placering: Nordjylland, Sundsørevej 4, Sundsøre
Alder:
Antal medarbejdere:
Omsætning:
EBITDA:

Vil du høre mere om virksomheden?

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet: