Aktuelle virksomheder til salg

Nedenfor findes de virksomheder, der er til salg via Mæglergården ApS. Hovedparten af sælgerne ønsker, at et salg foregår diskret. Det er derfor begrænset, hvor mange informationer, der kan oplyses førend, at der indgås en aftale om fortrolighed. En fortrolighedserklæring – eller en NDA – er en bindende aftale mellem to parter, hvis formål er at beskytte fortrolige oplysninger og informationer, så de ikke videregives til tredjepart. Det kan være alt fra erhvervshemmeligheder og opfindelser til kundeinformationer og generelle oplysninger om virksomheden.

Man kan finde flere virksomheder til salg hos blandt andre Match Online http://www.match-online.dk/, Saxis http://www.saxis.dk og Dansk Firma Børs https://danskfirmabors.dk/salgsemner.

Finder man ikke lige den virksomhed til salg, som man søger, så læs gerne afsnittet om køb af virksomhed. Mæglergården ApS og andre virksomhedsmæglere har gerne skuffesager, der ikke annonceres og vi tilbyder også at afsøge markedet for virksomheder der endnu ikke er kommet til salg.

Skal din virksomhed også sælges, så læs gerne afsnittet salg af virksomhed og kontakt virksomhedsmægler Peter Bjarnarson på peter@maeglergaarden.dk eller mobil 26 43 93 94


Brænderiet Limfjorden

Brænderiet Limfjorden

Her er en unik mulighed for at overtage ‘Brænderiet Limfjorden’, der tilbyder både restaurant, brænderi, hytteudlejning og en sublim privat bolig med panoramaudsigt over vandet.

Bryggeriet kan producere 500 liter pr. dag og nuværende ejer tilbyder rundvisninger og holder åbent 50-100 dage om året.