Mæglergården ApS

Mæglergården ApS er en proaktiv mæglervirksomhed, der rådgiver i forbindelse med køb og salg af virksomhed. Vi rådgiver købere og sælgere gennem hele processen fra det første afklarende møde til overdragelsen har fundet sted.

Vores kunder er oftest mindre eller mellemstore danske virksomheder med en omsætning mellem 1 og 100 mio kroner. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til kunden, der matcher kundens behov og økonomi. Vi ligger vægt på at have benene solidt plantet på jorden, forklare tingene på en forståelig måde og undlade at bruge engelske termer, hvis der findes et godt dansk ord istedet.

Som virksomhedsmægler er vi med i hele processen og slipper ikke opgaven førend at vi er i mål. Vi har dog samtidig et stærkt netværk af samarbejdspartnere indenfor skat og jura, som vi også kan trække på når det er påkrævet.

På Trustpilot har et par af vores kunder skrevet et par linjer om samarbejdet med Mæglergården. Se mere her https://dk.trustpilot.com/review/maeglergaarden.dk

Vi mennesker har altid handlet med hinanden også inden, at sedler og mønter var indført. I jæger og samlertiden har man byttet materielle goder. Det har været et bytteforhold, der blev meget lettere ved indførslen af mønter og sedler. De første mønter i Danmark er præget omkring år 800. I de følgende år opstår købstæderne og handelsbyerne som Roskilde (år 980), Ringsted (1000-tallet)  og København (1100-tallet). Her har der i byerne været markeder, som man i dag næsten kun kender det fra ferierne i Frankrig. Senere samles handler på børser. Den Danske Børs er efter sigende verdens ældste børs. Bygningen Børsen er opført i år 1623 med Christian den IV som bygherre. I år 1661 er Sverige det første land i Europa til at indføre pengesedler.

I dag handles alt let fra mobiltelefonen, hvor man med et par klik har købt aktier i Danske Bank, Amerikanske Microsoft eller tyske VW – uanset hvor man befinder sig henne og hvad tid på døgnet det er.

Rollen som virksomhedsmægler minder lidt (og kun lidt) om arbejdet en ejendomsmægler foretager sig. Ejendomsmægleren vurderer husets pris, udarbejder salgsmateriale eller salgsopstilling, afsøger købermarkedet og bistår også med fremvisninger og forhandlinger mm. Indtil underskriften er sat. Som virksomhedsmægler er min opgave oftest at vurdere virksomhedens værdi.

Det meste af Peter Bjarnarsons arbejdsliv har handlet om salg og forhandling. I årene 2001 til 2021 drev han selvstændig virksomhed med fokus på markedsanalyse, mødebooking og salg. Da virksomheden i årene 2015-2017 var på sit højeste beskæftigede den over 100 medarbejdere. I både 2017 og 2018 blev virksomheden Børsen Gazelle, som er en anerkendelse for virksomheder der vækster meget.

I årene som virksomhedsejer var han med til opkøb af 2 virksomheder og i år 2021 solgte han hele virksomheden. Han kender dermed indgående processen en ejerleder skal igennem ved en virksomhedshandel.

Kontakt mig

Virksomhedsmægler
Peter Bjarnarson

Telefon
26 43 93 94

E-mailadresse
peter@maeglergaarden.dk

Kontor

Mæglergården ApS
Benløse By 12
4100 Ringsted


Mine services