Sjælland

Virksomheden

Spændende mindre online webshop, der sælger kontorartikler til det danske marked sælges.

En ideel virksomhed til den, der arbejder hjemmefra i dag og har nogle timer i overskud eller til den der drømmer om at starte selvstændig virksomhed for første gang.

Virksomheden er en af landets ældste online leverandører af kontorartikler. Den er etableret i 1996 og har gennem årene leveret kontorartikler til flere end 30.000 kunder – fortrinsvis – i Danmark.

På Trustpilot.dk har man en rigtig fin score på 4,9 baseret på over 500 anmeldelser af virksomheden gennem årene.

Hovedparten af salget/omsætningen sker via dropshipping, så man behøver ikke tænke på lagerfaciliteter, pakning og fragt.

Virksomheden sælger til både erhverv, private og det offentlige. Der forhandles alt indenfor, kontorartikler, som kopipapir, affaldsposer, magnetkassetter, kalendere, whiteboards og stemmesedler. Det er gennemgående en dækningsgrad (DG) i niveauet 36%.

Gennem årene har man indgået gode aftaler med samarbejdspartnere, leverandører og producenter, hvilket bevirker, at man kan levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Alle samarbejdspartnere ønsker at fortsætte samarbejdet efter et salg.

Nuværende ejer har gennem 2022 brugt et par timer om dagen på forretningen.

Dette er en spændende investering for en person med godt kendskab til online markedsføring. Der er gode muligheder for at øge omsætningen og bundlinjen betragteligt.

Sælger vil gerne bistå køber med overdragelsen ifht. købers ønsker på området.

Placering: Sjælland, men kan flyttes
Alder: Etableret 1996
Antal medarbejdere: 1
Omsætning: 1-5 mio
EBITDA: –

Vil du høre mere om virksomheden?

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet: